Ini Adalah Majlis Perkahwinan Yang Paling Hipster Kami Pernah Lihat Dalam Malaysia

on Wednesday, 4 March 2015Apa yang anda fikirkan bila mahu melihat sebuah video perkahwinan? Mesti dalam fikiran anda adanya pelamin yang yang dihias cantik, berpakaian kemas dengan solekan yang ala-al#a artis ‘gitu‘. Tambah lagi dengan pengapit yang kacak dan cantik. Nak nampak lebih comel, ada anak-anak kecil yang mengiringi majlis tersebut.
Tapi untuk pasangan Saufy & Ro#zana ini, mereka telah memilih majlis perkahwinan yang lebih santai dan cool bertemakan Rock N Roll.

Tonton video resepsi mereka yang telah berlangsung di Red Bungalow di bawah:Nota tambahan: Majlis di a#tas diadakan bertujuan untuk meraikan rakan-rakan dan kenalan bisnes yang mengenali pengantin. Pasangan juga telah mengadakan majlis mengikut adat resam Melayu dikedua-dua belah pihak sebelum majlis ini berlangsung.


Sumber

PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.                        

                        

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved