Video: Aksi Mencuit Hati Dr. Mahathir Yang Terkejut Melihat Aksi Silap Mata

on Wednesday, 18 February 2015
Tersenyum lebar admin melihat aksi mantan Perdana Menteri Malaysia, Dr Mahathir Bin Mohammad ini apabila melihat eks#presi muka beliau semasa melihat aksi silap mata.

Mahu tidak senyumnnya apabila aksi Tun tersebut memang lucu dan tidak pernah admin lihat sebelum ini.

Mari kita saksikan video tersebut.Video ini telah dimuat naik ke interne#t oleh seorang pakar silap mata, David Lai yang telah melakukan aksi tspontan tersebut di depan Tun M, Tun yang terkejut dan teruja telah menunjukkan riak muka yang amat lucu.
Video tersebut dirakam 4 bulan lalu oleh David semasa membuat persembahan di sebuah hotel ternama di Kuala Lumpur yang dihad#iri oleh Tun.

Jom kita saksikan lagi satu video lucu Tun yang nampaknya dalam versi slow motion.Comelkan? sape sangka beliau adalah bekas Perdana Menteri yang paling banyak memberi sumbangan dalam pembagunan neg#ara kita tercinta, Malaysia. Terima Kasih Tun Mahathir.


Sumber

PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.                        

                        

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved