Video Seks Didakwa Melibatkan Mustafa Ali Bakal Muncul?

on Thursday, 11 April 2013


Penulis sudah mendengar ada video melibatkan seorang pemimpin PAS akan muncul tidak lama lagi.

Dari khabar yang penulis tahu, ia mungkin melibatkan Setiausaha Agung parti berkenaan, Mustafa Ali.



Kalau sebelum ini dengar khabar angin sahaja, hari ini penulis sudah mula nampak imej yang memperlihatkan lelaki seperti Mustafa Ali dalam keadaan yang ‘mencurigakan’.





Imej berkenaan sudah mula beredar di Facebook.

Entah la…selanjutnya kita tunggu ajelah…tulis lebih pun bahaya…kang dah la tak mengaku…lepas tu buat-buat saman pulak sebelum pilihan raya umum sebagai bukti kononnya tidak bersalah.

Sumber


PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.                        

                        

Ranking: 5

{ 13 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

Tak abih2 ngan porno korang...bawak2 la bertobat...


11 April 2013 18:26
Anonymous said...

siap kan duit RM 100 juta yer AANS BLOG . Berani tulis berani tanggung.


11 April 2013 18:47
Anonymous said...

pas tu bukan islamik sangat. pemimpin dia kaki sex dua kali lima dengan ahli eh kahkahkah


11 April 2013 18:51
Anonymous said...

mulanya nak undi pas. lepas nengok vc ni elok undi bn. pas hanjeng.


11 April 2013 19:19
Anonymous said...

Agak2 kalau geng pr nak buat mcm geng bn keluarkan video lucah bn.. berapa bnyk ek??


11 April 2013 20:51
Anonymous said...

Datangkan saksi untuk tuduhan berat ini.. Kalau tak ada saksi kena minta maaf pd org yg kena fitnah dan keluarganya sekali sebab ini soal maruah. Kalau tak jugak habis pahala yg dibuat selama ini bg free2 kat org yg dituduh...silap2 boleh kena sebat sebab buat cerita tk betul..


11 April 2013 22:35
Anonymous said...

Istifar la byk2 wahai penulis blog...tunjukkn la bukti yg penuh...klu setakat tnjuk muka abg mus pgg bantal je ntah2 ni pic dia bru bgn tido ke apa ke...x baik fitnah...pastikn btul2 dlu baru siarkn...


11 April 2013 23:14
Anonymous said...

yup..ingt tu satu ftnah tu dosa besar...bawa sampai ke mati..selagi org tu x ampunkan selagi tu dosa ngn org difitnah....walaupun hnaya menulis....ingt...dunia ni semntara je...akhirt tu nk cri...


12 April 2013 00:01
Anonymous said...

ini smua poyo.....


12 April 2013 00:30
nazir abu bakar said...

heran la juga makin dekat nk pilihan raya,makin banyak video yg mcm 18sx niii...sebelum2 ni xkeluar la pulak?allahuakbar..semoga engkau tunjukkan kami kejalan yg benar dan jauhkan kami dr segala fitnah diantara umat2mu


12 April 2013 00:48
najmi said...

video ni boleh edit. utk orang2 kampung memang jalan la idea mcm ni.

tapi menang undi dgn cara mcm ni.. mmg halalkan semua cara. kalau betul dia berzina, bawa ke pengadilan, bukan leak mcm ni. tak ikut syariat. ada undang2 buat tapi tak mau ikut, sebab nak menang undi


12 April 2013 06:25
Anonymous said...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=227513587391075&set=o.206315892734731&type=1&theater


12 April 2013 09:30
Anonymous said...

tgk habis2 wei... edit ke mcm ni?? ooo mungkin pelanduk dua serupa..
https://www.facebook.com/photo.php?v=444598292294179


12 April 2013 09:58

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved