Budak Nyaris Maut Akibat Bermain Pemetik Api Di Stesen Minyak

on Friday, 24 June 2016KUALA KRAI - Seorang kanak-kanak melecur teruk di bahagian muka selepas dirinya disambar api akibat bermain dengan pemitik api ketika ibunya sedang mengisi minyak, semalam.

Dalam kejadian yang berlaku di Stesen Caltex Guchil, mangsa, Saifuddin, 7, menghidupkan pemetik api ketika ibunya sedang mengisi minyak menyebabkan kebakaran dalam kereta tersebut.
Ibunya yang panik, terus berhenti mengisi minyak dan cuba menyelamatkan anaknya itu. Namun, kekalutan yang melanda menyebabkan mangsa turut disambar api sebelum ditarik ibunya keluar dari kereta berkenaan.

Kakitangan stesen yang melihat kebakaran itu, segera bertindak memadamkan kebakaran itu menggunakan alat pemadam api, bagi mengelakkan kebakaran bertambah buruk.

Mangsa telah dihantar ke hospital berhampiran untuk mendapatkan rawatan lanjut.

PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.                        

                        

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved