Hidangan ini seperti ayam goreng, tapi tunggu sampai anda lihat 18 Gambar

on Tuesday, 24 February 2015Gambar di atas kelihatan seperti ayam goreng. Namun ia adalah hidangan istimewa yang banyak di dapati di ne#gara asia seperti Thailand, Vietnam dan China. Hidangan di atas sebenarnya adalah Ular Tedung Selar Siam Goreng.

Bagi peminat makanan eksotik, hidangan seperti ini mampu memberikan kesihatan yang baik kepada tubuh badan mereka. Organ-organ dalaman seperti hati dan darah haiwan dikatakan dapat membe#rikan manfaat kepada tenaga s*ks.

Di bawah adalah gambar-gambar bagaimana seekor ular tedung selar Siam hidup disediakan menjadi sepinggan hidangan eks#otik daging goreng :Bagi orang Islam, makanan eksotik seper#ti ini adalah haram untuk dimakan walaupun ia kelihatan sedap sehingga menjilat jari.

Sumber

PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.                        

                        

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved