Jimmy Shanley Gagal Dapat Hak Jaga Anak

on Monday, 8 April 2013

SHAH ALAM: Mahkamah Tinggi Syariah di sini pada Isnin memberikan hak jagaan penuh anak perempuan pelakon dan pengacara, Jimmy Shanley iaitu Zahrah Rania Shanley berusia setahun sembilan bulan kepada bekas isterinya, Nursuhaila Eliani Suhaimy, 25.

Hakim Syarie Mawardi Che Man ketika membuat keputusan itu bagaimanapun memerintahkan Jimmy, 33, diberikan hak lawatan dan bermalam selama tiga hari dalam seminggu."Hak lawatan dan bermalam itu bermula pada pukul 10 pagi Selasa sehingga Khamis, 6 petang setiap minggu selain kebenaran menyambut perayaan Aidilfitri dan Aidiladha secara bergilir-gilir," katanya.
Nursuhaila, 25, selaku plaintif memfailkan hadanah (hak jagaan anak) pada 18 Oktober 2011 namun Jimmy mengemukakan bantahan berhubung kelayakan bekas isterinya itu untuk menjaga anak mereka.

Sumber


PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.                        

                        

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved