Datuk Aznil Tetap Setia Dengan BN

on Monday, 15 April 2013


Selebriti popular, Datuk Aznil Nawawi menyatakan sokongan terbukanya kepada Barisan Nasional (BN).

Ketika ada rakan artis lain menyatakan sokongan mereka kepada parti pembangkang, Aznil atau lebih dikenali sebagai Pak Nil nyata tetap setia dengan pemerintahan di bawah kepimpinan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.

Melalui laman sosial Twitternya, Pak Nil menukar gambar profilnya dengan logo bendera parti BN dan dikongsikannya bersama lebih 740,000 pengikutnya di laman sosial tersebut.





Malah beliau turut menyeru pengikutnya untuk menukar gambar profil masing-masing..




Rata-rata menyokong tindakan Pak Nil yang secara terbuka menunjukkan sokongannya malah ada yang menyuruhnya bertanding menjadi wakil rakyat pada Pilihan Raya Umum ke 13 (PRU 13) kali ini.

Sumber


PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.                        

                        

Ranking: 5

{ 6 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

Ko dah dpt pangkat dato' that y la ko msok bn....
Ko x rse pnderitaan rakyat yg dok byar tol...byar tax...byar ptptn...bil2 lg nk byar....ko dh kaye x pe la snang hidup ko....puiiih lah!!


15 April 2013 at 19:33
Anonymous said...

kalau pangkah pr aku takut kena kencing. manifesto bukan janji. baik pangkah bn. akujanji


15 April 2013 at 19:34
Anonymous said...

Nak bodek krajaan la tu.....
Ko ngan zed zaidi same je lah!!
Org bodo je mnutupi hati ttg najib tu....


15 April 2013 at 19:34
Anonymous said...

bayar text tol bagai sbb nk tampung penampungan negare . korang tk pena fikir . sbb tu main terjah je .. fikir dulu .pr boley buat ape ? tk abis2 janji2 .. lgsung tk pena tunai . kalau bn tu jahat sgt die tk buat la kedai satu malaysia bagai . mcm2 bn buat tpi buat tk nmpk . silap2 rumh korong duduk tu pun hasil rancangan bn . kalau korang nk deny pasal tol baik tkyh la .. pr tkkn mansuhkan tol , tu semue dusta . tol bgi sumbngn nk kukuhkan ekonomi negara , bukan ade tol sekali jln 10 ribu kan ? renung2kn .


15 April 2013 at 20:22
Anonymous said...

Penderitaan??apakah yg anda anda semua maksud kn penderitaan?? Adakah anda semua xdpt makan dek krn membayar kadar tol, bil2 dan sbgnye. Atau tdk pnye tmpt tnggal krn membayar kadar tol dan bil2, atau anda tdk punya pakaian disbbkn bebanan tol dan bil2?? Sy rase walaupun anda terpaksa membayar itu semua tetapi kehidupan anda ckup baik skrg berbanding dgn negara2 miskin dan bergolak di luar sana. Bt ape nk pilih parti yg kte sndiri tdk thu kemampuan nye utk mentadbir negara dan membela nsb rakyat. Bersyukur lh krn kte hdup dlm negara yg aman pd masa kini.


15 April 2013 at 21:32
Anonymous said...

Ini kali lah!!!


18 April 2013 at 15:18

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved