Kenapa Khairy Jamaludin delete tweet yang telah jadi viral ini ? Jawapannya ada disini...

on Thursday, 11 August 2016Tweet KJ yang bertulis "#mejabulatPTPTN 2) Pembayaran balik hanya perlu dimulakan apabila peminjam mendapat gaji minima 3 ribu setiap bulan. #fb" telah menjadi viral di kalangan peminjam PTPTN sejak semalam lagi. Namun apa yang menghairankan tweet tersebut telah didelete pada hari ini.

Inilah gambar yang dimaksudkan.

Kini, tweet berkenaan telah pun didelete.

Namun, tweet berkenaan sempat discreen-shot.

Imej berkenaan boleh lagi dilihat sekiranya cached pada hasil carian pada Google.Untuk memudahkan semua orang untuk melihat imej berkenaan, ini adalah link terus kepada imej tersebut

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:XTZ2nWOyQtUJ:https://twitter.com/khairykj/status/190005187186925568+&cd=1&hl=en&ct=clnkPersoalannya, kenapa KJ delete tweet tersebut. Adakah KJ ingin menyembunyikan sesuatu daripada peminjam PTPTN? Sebagai seorang Menteri, beliau sepatutnya membuat kenyataan rasmi untuk menerangkan apa yang beliau maksudkan pada tweet tersebut.

PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.                        

                        

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved