7 Sebab Kenapa Tetiba Bawa Kereta Laju

on Sunday, 1 March 2015

Kadang-kadang kita terpaksa la#jukan kereta kita, kenapa ye?? Nah, 7 sebab kenapa tetiba je nak bawa kereta laju-laju…



7 Sebab Kenapa Tetiba Bawa Kereta Laju

1) Sebab tak tahan nak buang air kecik. Dah la baru baik dari penyakit batu karang.

2) Sebab dah lambat nak pergi kerja. Ada me#eting pulak tuh, masuk ni dah lapan belas kali lambat.

3) Sebab minyak dah nak habis, tuh yang kena bawak laju nak carik stesen minyak. Ada nampak tak?




4) Sebab kerja despatch, banyak surat tak han#tar lagi. Nak kerja keja part time lagi… sebagai despatch makanan segera.

5) Sebab nak tengok cerita best kat TV. Takde siaran ulangan pulak tuh.

6) Sebab nak pergi kenduri, takut terlewat mak#an kenduri… perut tengah lapar.

7) Sebab dah lambat nak ambik awek balik kerja. Tak tahan dengar dia membebel.

Haaaa… mesti korang pernah bawa kereta la#ju sebab-sebab di atas kan.. hehee… Saya pun!

Sumber

PERINGATAN: Kami tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.                        

                        

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

 
© AANS BLOG All Rights Reserved